Stem JA - 2022 kickoff

Postet av Norges idrettsforbund den 19. Jun 2013

Det finnes ikke mange muligheter til å skape og delta på noe stort – med ringvirkninger utover egne landegrenser og for kommende generasjoner. De olympiske og paralympiske lekene i Oslo i 2022 er en slik mulighet.


VI HAR ET VALG Å VINNE! De olympiske og paralympiske vinterlekene er det største idrettsarrangementet som kan arrangeres på norsk jord. Lekene vil engasjere og aktivisere oss alle. Et bredt engasjement vil bidra til positive virkninger både før og etter lekene. Bygg og bedre anlegg er en varig arv. Men viktigere: De olympiske og paralympiske lekene i Oslo i 2022 vil spre idrettsglede, inspirere, bygge samhold og tilhørighet for en ny generasjon.


HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED? Idretten har gitt sitt tydelige JA. Men før vi kan gå videre med en søknad til den internasjonale olympiske komité, må folket i Oslo si klart JA ved folke-avstemningen den 9. september.

MANDAG 17. JUNI inviterer Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité til et kick off-møte for valgkampen.

HENSIKTEN MED MØTET er å gi deg en oversikt over hva et OL kan bety for idretten, byen og landet, og hvordan du kan bidra til å vinne høstens enkleste valg.

Se annonse for program og påmelding
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Idretten Online

Idretten Online er en tjeneste av Norges Idrettsforbund for alle Norges klubber, lag og kretser innenfor idretten.
Ønsker du og din klubb nye websider?
Klikk her for info

Twitter
Meld deg på Sykletiljobben 2014 allerede nå! http://t.co/2lk23h
Trenger din klubb nye nettsider? Kom igang her:
Kontakt
Idretten Online
Skiløypa 2
0321 Start

E-post: io@idrett.io Telefon: 1-800-LØYPE