G14 VANT ADECCO YNGRES CUP I ELVERUM

Postet av Skogn IL den 4. Jun 2013


G14 vant over regionsmesteren i region Innlandet Kongsvinger/Grue/Eidskog i A-finalen i Adecco Yngres cup i Elverum i helga.

Skogn reiste til Elverum med 9 lag i alderen 11-16 år i helga, og best ut av alle kom G98 som vant 14-årsklassen etter en herlig revansje over Kongsvinger/Grue/Eidskog i finalen søndag ettermiddag. Lagene møtte hverandre i innledende runder, og da måtte Skogn gi tapt med tre mål, og ble dermed nr 2 i puljen sin etter å ha slått LFH og Jotun komfortabelt tidligere. I semifinalen møtte guttene Bjørndal, og selv med litt uhåndterlig ball og noe feilpasninger, gikk laget til finale.

I finalen var kamplysten på topp, og etter å ha ligget under 0-3, kom guttene sterkt tilbake og lå 1-2 mål foran resten av kampen. De andre Skognlagene og deres supportere heiet fram guttene, og jubelen stod i taket da kampen ble blåst av og de hadde vunnet 13-11.

Andre Skognlag utmerket seg også i helga; G13 kom til A-sluttspill og ble slått ut i semifinalen, G16 vant B-finalen, mens G12 måtte gi tapt og ble nr 2 i B-finalen.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Idretten Online

Idretten Online er en tjeneste av Norges Idrettsforbund for alle Norges klubber, lag og kretser innenfor idretten.
Ønsker du og din klubb nye websider?
Klikk her for info

Twitter
Meld deg på Sykletiljobben 2014 allerede nå! http://t.co/2lk23h
Trenger din klubb nye nettsider? Kom igang her:
Kontakt
Idretten Online
Skiløypa 2
0321 Start

E-post: io@idrett.io Telefon: 1-800-LØYPE
Levert av IdrettenOnline